Eco Taxes in Canada as a Tool to Promote the Circular Economy - Ďurinová, Ivona, 1964-
Prezentovanie ekologických daní, uplatňovaných v Kanade, porovnanie ich uplatňovania, posúdenie vzájomného vzťahu medzi daňovou a environmentálnou politikou, prezentovanie príjmov z ekologických daní do rozpočtu, ako aj použitie týchto daní pre podporu trvalo udržateľného rozvoja, alebo obehového hospodárstva. Zameranie sa kladie na ekologické dane, týkajúce sa najmä prírodných zdrojov a uplatňujúce sa v provinciách Alberta a Britská Columbia.