Green Taxes in Morocco for Sustainable Production and Consumption - Ďurinová, Ivona, 1964-
Predstavenie uplatňovaných ekologických daní v Maroku, porovnanie ich uplatňovania, posúdenie vzájomného vzťahu daňovej a environmentálnej politiky, prezentovanie príjmov z ekologických daní v rozpočte, ako aj použitie týchto daní na podporu udržateľného rozvoja, či obehového hospodárstva. Porovnanie výšky príjmov z rôznych druhov ekologickéých daní a ich podiel na HDP. Skúmajú sa ekologické dane v Maroku so zameraním na ekologické dane, ktoré súvisia s prírodnými zdrojmi.