Corporate Strategy Development: Insights from Military Strategic Practices - Cenek, Martin
Skúmanie vývoja podnikovej stratégie cez optiku vojenských strategických praktík, zdôrazňujúc paralely medzi vojenským a obchodným prístupom. Kľúčové zistenia podčiarkujú význam ochrany konkurenčného spravodajstva a prijímania adaptívnych metodológií pre zlepšenie rozhodovania. Spájanie teórie s praxou a ponúknutie praktických odporúčaní pre integráciu stratégií, inšpirovaných armádou do podnikového vzdelávania a podnikových rámcov.