Vznik a uplatnenie hudobného marketingu - Lieskovská, Vanda, 1961-
História a súčasnosť hudobného marketingu. Hudobný marketing ako súčasť zmyslového marketingu. Hudba v reklame a marketingu. Hudba a jej vplyv na emócie a správanie zákazníkov.