Exploiting the Potential of Artificial Intelligence in Teaching English: Some Scientific Aspects - Shumeiko, Natalia, 1972-
Výučba angličtiny využitím možností umelej inteligencie (AI) si vyžaduje zmenu, zlepšenie alebo úpravu prístupov k výučbe na vysokých školách tak, aby vyhovovali potrebám študentov. Nedávny výskum Zhi & Wang (2024), Woodrum (2024), Tsai et al. (2024), Li a kol. (2024), Al-Shallakh (2024), Tang (2023) a Fu a kol. (2023) skúma horizont AI vo vzdelávaní. Súčasná štúdia zase prispieva k skúmaniu potenciálu AI a využívaniu tohto potenciálu pri výučbe angličtiny. Opýtajte sa sami seba: Ako môže AI pomôcť študentom pri učení angličtiny?