Exploring Digital Marketing Trends: Unveiling Clickthrough Rates - Balaščáková, Simona, 1999-
Primárne zameranie tejto štúdie sa točí okolo oblastí SEO a PPC reklamy, s výrazným dôrazom na mieru prekliknutia, najmä v rámci organických a platených výsledkov vyhľadávania Google. Na začiatku sa práca ponorí do objasňovania základných pojmov, ktoré sú kľúčové pre pochopenie týchto domén, najmä v oblasti SEO, PPC a miery prekliknutia. Hlavným cieľom tohto výskumu je objasniť rôzne trendy prevládajúce v digitálnom prostredí a postaviť vedľa seba miery prekliknutia týkajúce sa výsledkov organického vyhľadávania. Využitím porovnávacej metodológie dokument skúma priemerné miery prekliknutia pochádzajúce z viacerých predajní, aby poskytol prehľad o týchto trendoch a ich dôsledkoch.