Implementation of Educational Reforms: Socioeconomic Context - Artiukhova, Nadiia, 1988-
Rozbor najcitovanejších prác o reforme školstva pre identifikovanie kľúčových trendov v danej oblasti. Záver odhaľuje narastajúci dôraz prepojenia medzi vzdelaním a ekonomickým rastom, obzvlášť dôraz na rozvoj ľudského kapitálu.