Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy - Dula, Radúz, 1979-
Vyhodnotenie všeobecných znalostí v oblasti gastronómie medzi vysokoškolskými študentmi, študujúcimi odbor obchod a služby v cestovnom ruchu.