Online Purchasing Decisions Affected by Social Factors and Functionality - Černý, Matej, 1982-
Cieľom tohto príspevku je preskúmať špecifické faktory, ktoré môžu ovplyvniť nákupné rozhodnutia na internete. Vytvorili sme dva modely, otestovali a porovnali ich pomocou logistickej regresie na vzorke 1318 dospelých.