Reducing Complexity by Using Linguistic Summaries for Business Intelligence Reporting - Pisoni, Galena
Kvôli konkurenčnej ekonomike sa dnes organizácie snažia racionalizovať, inovovať a prispôsobovať sa meniacemu sa prostrediu a okolnostiam ako súčasť svojho úsilia. Diskutujeme najmä o použití lingvistických súhrnov pre reporting business intelligence a sile tohto prístupu na zvýšenie podpory efektívnosti a efektívnosti podnikania.