Povinnosti zamestnávateľa na pracovisku v chladnom počasí - Mičudová, Tatiana
Tento článok poukazuje na povinnosti zamestnávateľov týkajúce sa teploty na pracovisku v chladnom období v súlade s aktuálnou zákonnou úpravou.