Príspevok na rekreáciu a príspevok na športovú činnosť od 1. januára 2025 - Mičudová, Tatiana
Tento článok sa venuje téme príspevku na rekreáciu zamestnancov, ale aj príspevku na športovú činnosť dieťaťa, a to nielen z pohľadu Zákonníka práce vo svetle oboch noviel, ale aj z pohľadu povinností podľa nariadenia GDPR.