Sustainability in the Corporate Strategy of European Wellness Hotels as a Generic Approach Based on the UN SDGs and the Experience of the COVID-19 Pandemic an SLR Analysis - Maas, Maximilian, 1988-
Skúmanie, ako možno dosiahnuť a strategicky implementovať ciele udržateľného rozvoja OSN z roku 2015 v obzvlášť energeticky a zdrojovo náročnom wellness a luxusnom hotelovom priemysle.