Use of Assistive and Adaptive Technology in Learning English as a Foreign Language: A Systematic Review - Klimova, Blanka
S pokrokom v technológiách je zdravotne postihnutým študentom postarané, aby napredovali vo vzdelávaní prostredníctvom asistenčných technológií (AT). Zabezpečujú začlenenie cieľovej skupiny, aby sa vyrovnali svojim rovesníkom, ktorí netrpia zdravotným znevýhodnením. Žiaľ, existuje len obmedzený výskum tejto okrajovej skupiny v súvislosti s technológiou. Preto je cieľom systematického prehľadu uskutočniť výskum najlepších postupov, pedagogických dôsledkov a obmedzení pre cieľovú skupinu využívajúcu AT.