Hr Scorecard as An Effective Tool of Talent Management in The in Social Service Organizations - Gallo, Peter
Príspevok sa zaoberá problematikou Human Resource Scorecard (HR Scorecard) ako efektívneho nástroja rozvoja procesu talent manažmentu v organizáciách sociálnych služieb. Cieľom príspevku je zistiť závislosti medzi rôznymi premennými, ktoré ovplyvňujú používanie HR Scorecard. Jadro výskumu tvorili hypotézy, ktoré boli testované pomocou štatistických metód. V príspevku autoiri overili závislosti medzi veľkosťou organizácie sociálnych služieb a používaním HR Scorecard, ako aj závislosti medzi formou vlastníctva a používaním HR Scorecard.