Impact of Circular Economy Indicators on Resource Productivity in EU Countries - Rybárová, Daniela, 1967-
Skúmanie vplyvu ukazovateľov obehového hospodárstva na produktivitu zdrojov naprieč krajinami Európskej únie od roku 2012 do roku 2023.