Circular Economy from Perspective of Waste Management Trends in EU - Šagátová, Slavka, 1975-
Zameranie na preskúmanie vzťahov medzi produkciou odpadov, hrubým domácim produktom a spotrebou materiálu v krajínách Európskej únie s cieľom identifikovať trendy odpadového hospodárstva a zdôrazniť najrizikovejšie hospodárske sektory v tomto kontexte.