The Analysis of the Public Procurement Environment before and after Covid-19 Breakthrough: Case of Slovakia - Tkáč, Michal, ml., 1984-
Rozbor prostredia verejného obstarávania na Slovensku pred a po COVID-19 pandémií preskúmaním výskumnej vzorky viac ako 102 000 skutočných ponúk obstarávania, prezentovaných v slovenskom Elektronickom kontraktačnom systéme. Zistenia môžu byť užitočné pre politikov a odborníkov v oblasti porozumenia dopadu pandémie na verejné obstarávanie.