Texto literario en la clase de la comunicación intercultural - Tužinská Szalaiová, Sofia, 1973-
Literárny text považujeme za dôležitý didaktický materiál v interdisciplinárnom vyučovaní cudzích jazykov. V nasledujúcom texte by sme chceli poukázať na dôvody práce s literárnym textom na hodinách cudzieho jazyka, akými kritériami sa riadime pri výbere vhodných textov a kto je naša cieľová skupina.