Najčastejšie chyby v zdaňovaní príjmov fyzických osôb - Mintál, Ján
Chyby v zdaňovaní príjmov fyzických osôb môžu byť rôzne, pričom ich možno rozdeliť na chyby daňovníkov poberajúcich príjmy podľa § 6, § 7 a § 8 zákona č. 595/2003 z. z. o dani z príjmov v z. n. p. a chyby daňovníkov poberajúcich príjmy podľa § 5 spomínaného právneho predpisu. Uplatňovanie paušálnych výdavkov. Zmena uplatňovania daňových výdavkov na paušálne výdavky a opačne. Bezpodielové spoluvlastníctvo manželov. Chyby pri preddavkoch na daň zo závislej činnosti. Opravy chýb zavinených zamestnávateľom a opravy chýb zavinených zamestnancom.