Príspevok na športovú činnosť dieťaťa od 1. januára 2025 - Mičudová, Tatiana
Príspevok na športovú činnosť dieťaťa bol zavedený do slovenského právneho poriadku s účinnosťou od 1. 1. 2020. Podmienky poskytovania tohto príspevku upravuje zákon č. 311/2001 z. z. Zákonník práce v znení neskorších predpisov v ustanovení § 152b. Článok sa venuje téme príspevku na športovú činnosť dieťaťa z pohľadu novely Zákonníka práce účinnej od 1. 1. 2025. Poskytovanie príspevku na športovú činnosť dieťaťa zo strany zamestnávateľa. Výška príspevku, frekvencia poskytovania príspevku a oprávnené výdavky. Príspevok na športovú činnosť dieťaťa a nariadenia GDPR.