Procesnoprávne aspekty správneho deliktu držiteľa vozidla - Jančát, Lukáš
Správny delikt držiteľa vozidla ako iný správny delikt budovaný na objektívnej zodpovednosti je súčasťou právneho poriadku Slovenskej republiky už skoro desaťročie. Napriek uvedenej skutočnosti, neboli doteraz komplexne preskúmané vedou správneho práva jeho hmotno-právne a procesnoprávne aspekty. Cieľom tohto článkuje nadviazať na autorove doterajšie zistenia v oblasti jeho hmotnoprávnych aspektov a koncentrovať výskumnú aktivitu na jeho procesnoprávne aspekty.