Dodržování požadavku na ochranu spotřebitele na webových stránkách českých cestovních kanceláří - Chaloupková, Kateřina
Zhodnotenie plnenia podmienok, daných zákonom pri používaní direkt marketingu v distribúcií produktov na internete českých cestovných kancelárií.