Different Groups of Foreign Visitors of Small-scale Event: Case Study of Barum Czech Rally Zlín - Kura, Jakub
Zameranie na zahraničných návštevníkov Barum Czech Rally Zlín a na to, či sú medzi nimi výrazné rozdiely návštevníkov z Východnej a Západnej Európy.