Současné změny české právní úpravy cestovního ruchu - Kružliak, Vojtěch
Rozbor aktuálnych problémov právnej úpravy turizmu v Českej republike, najmä nahliadnutie na súčasné zmeny. Komplikovane sa prepájajú veľmi rôznorodé vplyvy, ako najmä snaha Ministerstva pre miestny rozvoj skvalitňovať právnu úpravu, požiadavky Európskej únie na legislatívu, vývoj ekonomiky a techniky, nestabilita českého práva.