Koncoročné povinnosti platiteľa DPH - Böszörményi, Jana
Predbežné odpočítanie DPH – odpočítanie dane v priebehu kalendárneho roka, zákaz odpočítania dane, podmienky odpočítania dane, pomerné odpočítanie dane a úprava odpočítanej dane. Komplexný príklad za rok 2024.