Daňový bonus na deti od 1. januára 2025 - Gášpárová, Eva
Sumy daňového bonusu a nové vekové hranice. Podmienky uplatnenia nároku na daňový bonus. Postup pri výpočte daňového bonusu. Základ dane na účely výpočtu daňového bonusu. Prepočet daňového bonusu po skončení zdaňovacieho obdobia.