Neprispôsobiví nájomcovia obecných bytov - Tekeli, Jozef
Spolužitie v bytových domoch predstavuje zložitú spoločenskú i právnu otázku. Obce si častokrát nevedia rady s neprispôsobivými nájomcami. Okrem ochrany obecných bytov ako druhu obecného majetku sa musia zaoberať aj sťažnosťami susedov na neprispôsobivých nájomcov. Autor sa v predloženom článku zaoberá výkladom existujúcich inštitútov na riešenie vzťahov s neprispôsobivými obyvateľmi a vysvetľuje spôsoby „vysťahovania“ týchto osôb z nájomných bytov.