Narušená komunikačná schopnosť - Kosturková, Martina
Neschopnosť dorozumieť sa ovplyvňuje život jedinca, bráni plnohodnotnému prežívaniu. Na Slovensku narastá počet detí s narušenou komunikačnou schopnosťou v školách. Pedagógovia často nie sú pripravení tento problém riešiť, niekedy majú aj sami podobné deficity, čo ohrozuje kvalitu vyučovania.