Holacracy: Redesigning for the Digital Age - Gajdosík, Rebeka, 1999-
Tieto výskumné práce systematicky skúmajú akademickú krajinu holakracie ako inovatívny organizačný dizajn s osobitným zameraním na jej prienik s informačnými technológiami. Táto štúdia využíva bibliometrickú analýzu a skúma akademické a intelektuálne príspevky do oblasti holakracie v období rokov 2015 až 2024. Analýza je založená na kurátorskom súbore údajov 40 publikácií pochádzajúcich z databázy Web of Science. Štatistické poznatky boli generované pomocou programu Biblioshiny, zatiaľ čo dodatočná analýza literatúry uľahčila identifikáciu kľúčových záverov a prepojení.