Policy Implications of the Vagaries in Population Estimates on the Accuracy of Sociographical Mapping of Contemporary Slovak Roma Communities - Brunn, Stanley D.
Tento príspevok prezentuje výsledky najnovšieho sociografického výskumu súčasnej rómskej komunity na Slovensku. Úvod poskytuje prehľad Rómov na území Slovenska v minulosti a rôzne pokusy vlády vypočítať ich počet a etnickú príslušnosť.