Porovnanie dynamiky jazdy vybraných hasičských vozidiel na podvozkoch TATRA a SCANIA pri vysokých rýchlostiach - Jánošík, Ladislav
Sumarizovanie a porovnánie výsledkov hodnotenia merania základných jazdných vlastností hasičských áut. Porovnali sa dve hasičské cisternové autá s podobným podvozkom, umožňujúcim jazdu po nespevnených cestách alebo v teréne, ktoré používa Hasičský záchranný zbor ČR. Ide o hasičské autá na podvozkoch výrobcu TATRA a SCANIA.