Predbežné otázky v rozhodovacej praxi Úradu pre verejné obstarávanie - Hedera, Juraj
Znenie zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. (ďalej len „ZVO“) zaväzuje hospodárske subjekty zúčastňujúce sa verejného obstarávania vykonávať svoje úkony riadne a včas. Keď príde k zmeškaniu lehoty, jej odpustenie nie je dodatočne možné a hospodársky subjekt svoje práva vo verejnom obstarávaní stráca.