Vyhradené stavby a verejné obstarávanie v roku 2025 - Tkáč, Juraj
S blížiacim sa dátumom 1. apríla 2025, kedy nadobudnú účinnosť kľúčové ustanovenia zákona č. 201/2022 Z. z. o výstavbe v znení zákona č. 205/2023 Z. z., zákona č. 272/2023 Z. z. a zákona č. 46/2024 Z. z. (ďalej len „zákon o výstavbe“) týkajúce sa vyhradených stavieb, je nevyhnutné, aby sa verejní obstarávatelia zodpovedne pripravili na implementáciu nových legislatívnych požiadaviek do procesu verejného obstarávania.