Účtovná závierka v podvojnom účtovníctve - Böszörményi, Jana
Zmeny zákona o účtovníctve účinné v roku 2024. Druhy účtovných závierok a zostavenie účtovnej závierky. Komplexný príklad – účtovná závierka v podvojnom účtovníctve za rok 2024 mikro účtovnej jednotky.