Zmeny v postupoch účtovania podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva od 31. 12. 2024 a 1. 1. 2025 - Adamíková, Monika
Zmeny a doplnenia postupov účtovania a rámcovej účtovej osnove pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva opatrením Ministerstva financií SR z 11. 12. 2024 č. MF/014948/2024-74. Účinnosť od 31. 12. 2024: účtovanie o dorovnávacej dani a odkazy k poznámkam pod čiarou. Účinnosť od 1. 1. 2025: účtovanie kryptoaktív, úžitkový token, ostatné kryptoaktíva, účtovanie dane z finančných transakcií a aktualizácia poznámok pod čiarou k odkazu 2 a odkazu 31.