The Role of Teacher and Pupil in the Context of Autonomous Learning - Kucharová, Jana, 1981-
Špecifikovanie roly a charakteristických čŕt autonómneho učiteľa a žiaka a poukázanie na ich rozdiely vzhľadom na tradičné vnímanie učiteľa a žiaka v procese výchovy a vzdelávania.