Sadzby dane z príjmov fyzických a právnických osôb od roku 2025 - Jurišová, Simona
Článok vysvetľuje, aké sadzby dane z príjmov fyzických a právnických osôb budú platné od roku 2025 podľa jednotlivých druhov príjmov. Nové pravidlá na uplatňovanie sadzieb dane z príjmov vychádzajú z nového zákona v súvislosti so zlepšovaním stavu verejných financií (konsolidačný balíček).