Združenie fyzických osôb v daňových súvislostiach - Brnová, Miroslava
Právne hľadisko združenia bez právnej subjektivity. Najčastejšie formy združení vyskytujúce sa v každodennej praxi. Účtovanie v združení. Združenie a zákon o dani z príjmov. Ukončenie činnosti v združení.