Zmeny DPH v roku 2025 - Betáková, Jaroslava
Základ dane pri bezodplatnom dodaní. Oprava základu dane pri nezaplatení protihodnoty. Oprava a úprava odpočítanej dane. Oprava odpočítanej dane. Definícia investičného majetku na účely DPH. Úprava dane odpočítanej pri investičnom majetku. Zmena „techniky“ výkonu úpravy odpočítanej DPH – príloha č. 1 zákona o DPH. Zrušenie registrácie.