Odvody samostatne zárobkovo činnej osoby od 1. januára 2025 - Gášpárová, Eva
Odvody poistného na sociálne poistenie podľa zákona o sociálnom poistení. Odvody poistného na zdravotné poistenie podľa zákona o zdravotnom poistení. Sadzby poistného.