Využívanie prvkov riadenia rizík pre oblasť športových zranení v kontexte zlepšovania športových výkonov - Furiak, Kristián
Globalizácia v športovom sektore nevyhnutne vedie k rastúcej konkurencii na medzinárodnej scéne a prináša nové výzvy. Jednou zo základných podmienok úspechu športových organizácií sú uspokojivé výkony športovcov. Preskúmanie možnosti implementácie rámca manažmentu rizika a postupov na zlepšenie podmienok športovcov, najmä v kontexte problematiky športových úrazov.