Návrh riešenia odstupových vzdialeností požiarnym modelom - Hodúlová, Dorota
Prípadová štúdia vybraného aspektu riešenia požiarnej bezpečnosti stavieb, konkrétne dištančných vzdialeností. Poukázanie na rozdiely, ktoré vznikajú pri určovaní odstupových vzdialeností pri zmene niektorých vstupných údajov a porovnanie ich s výsledkami simulácií.