Aspekty mravnostnej kriminality v podmienkach Slovenskej republiky - Adamová, Veronika
Zameranie sa na fenomenológiu mravnostnej kriminality v podmienkach Slovenskej republiky, primárne odvodenú zo štatistických údajov, vedených Ministerstvom vnútra SR. Výsledkom výskumu a rozboru je rozpoznanie fenomenológie vybranej kriminality v domácich podmienkach a popis možného postupu pri predchádzaní mravnostnej kriminality.