Bezpečnosť účastníkov cestnej premávky a ich vplyv na vnímanie dopravnej situácie - Ballay, Michal
Hodnotenie vývoja dopravnej nehodovosti v SR podľa následkov dopravných nehôd a kategórií účastníkov cestnej premávky. V rámci určenia rozhodujúceho momentu pre kolíznu situáciu, sa vykonal rozbor smeru pohybu očí vodiča vozidla počas nebezpečnej dopravnej situácie počas jazdy na úseku cesty, nachádzajúcej sa vo vidieckej oblasti.