Domestic Politics and Immigration Policy: Examining Political Drivers of Restrictive Measures in V4 Region Post-2015 - Rahmat, Najib Rahman, 1993-
Ako domáca politika ovplyvňuje postoj k imigračnej politike. Zistenia naznačujú, že parlamentná moc, ideológie a nacionalistická perspektíva domácich politických strán výrazne prispieva k reštriktívnemu postoju k imigračným politikám, najmä po roku 2015.