Vyhodnocení reálných záznamů jízdy k zásahům z pohledu dynamiky jízdy - Jánošík, Ladislav
Stručné poinformovanie o obsahu, postupoch riešenia a vybraných výsledkoch študentského grantu súťažný projekt s názvom "Overovanie jazdných vlastností hasičských vozidiel typu vodný tender" (Id.č. SP2021/58). Sumarizovanie výsledkov jedného z dvoch hlavných cieľov projektu, ktorým je vyhodnotenie núdzovej jazdy evidencie vybraných zásahových hasičských vozidiel typu vodné tendre so zameraním na dynamiku jazdy.