Hybrid Work Models and Their Impact on Burnout and Employee Autonomy - Mihalčín, Samuel, 1999-
Poskytnutie systematického prehľadu literatúry o tom, ako vplýva hybridný pracovný režim a stupeň autonómie zamestnancov, pracujúcich v týchto režimoch na syndróm vyhorenia.