The Residential Real Estate Market in the Slovak Republic - Horvátová, Eva, 1958-
Cieľom tejto publikácie je zhodnotiť vývoj v oblasti financovania a rozvoj trhu s rezidenčnými nehnuteľnosťami na Slovensku.