Krízové situácie v prostredí Slovenskej republiky - Kubás, Jozef
Ochrana života, zdravia, majetku a životného prostredia obyvateľov je potrebou všetkých krajín sveta. Na to, aby štáty dokázali zvládať ťažké krízové ​​javy, je potrebné mať oporu v zákone. Zameranie na rozbor jednotlivých zákonov, ktoré sa zaoberajú problematikou krízových situácií. Rozbor aj jednotlivých krízových ​​situácií, ktoré sa na Slovensku objavili za určité obdobie.